14 Mayıs Eczacılık Bayramı Coşkuyla Kutlandı

14 Mayıs Eczacılık Bayramı bu sene de coşkuyla kutlandı. Ord.Prof.Dr. Reşat Kaynar Salonunda Büyükşehir Belediye Bandosunun canlı olarak çaldığı İstiklal Marşı ve ardından verdikleri mini konserle başlayan törenin açılış konuşmasını Dekan Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag yaptı. Mezunlar Derneği Başkanı Prof. Dr. Güniz Küçükgüzel, İstanbul Ecza Koop İkinci Başkanı Ecz. Rafet Şahin, TEKB İkinci Başkanı Ecz. Mustafa Turunç ve İstanbul Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Hakan Ertem'in günün anlam ve önemine yönelik konuşmalarından sonra akademik yükseltmesi gerçekleşen öğretim üyelerine plaketleri takdim edildi. Öğrenci kulüplerinin düzenlemiş oldukları çeşitli turnuvularda derceye giren öğrenci ve takımlara kulüp başkanları ve danışmanları tarafından hediyelerin verilmesinin ardından kısa film gösterimleri yapıldı. Fakültemiz mezunu ve Klinik Eczacılık BD yüksek lisans öğrencisi Hakan Hücum'un Los Angeles Türk Filmleri Festivalinde juri ve seyirci özel ödüllerini alan "Mesut" filmi ve son sınıf öğrencimiz Ozan Tekdemir'in bu sene de beğeniyle izlenen ikinci filmi "Profösor" katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı. Fakültemizin Tiyatro Topluluğu, Yrd. Doç.Dr. Filiz Arıöz Özdemir'in sahneye koyduğu Aristofanes'in "Barış" adlı oyununu başarıyla sergileyerek izleyenlerin beğenisini kazandı.

Öğleden sonra orta bahçemizde devam eden etkinliklerde müzik grubumuz Abece'nin verdiği konserle eğlenen öğrenciler ve öğretim elemanları panayırı andıran bu mekanda çeşitli oyunlarla keyifli bir gün geçirdiler. Farmakedemi Kulübümüzün diğer eczacılık fakülteleriyle birlikte organize ettiği ve boğazda bir teknede gerçekleşen gala yemeğiyle eczacılık bayramı kutlamaları sona ermiş oldu.

Eczacılık Bayramı etkinliklerimizde ana sponsorluğumuzu yapan İstanbul Eczacı Odası'na, diğer sponsorlara ve düzenleme kurulunda yer alan tüm öğretim elemanları ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.  


Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 18.05.2013 08:54:39 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM