Üçüncü Sınıf Öğrencilerine Alan Dersleri Anlatıldı

2013-2014 Eğitim - Öğretim Yılında dördüncü sınıfa başlayacak ve yönelme alanı seçecek olan üçüncü sınıf öğrencilerine bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mesut Sancar önce eğitim programında yer alan Farmasötik Bakım, Sanayi, Ar-Ge ve Bitkisel Ürün Alanlarına yönelik genel bir bilgilendirme yaptı. Daha sonra bu alanlarda eğitim görmüş 4. ve 5. sınıf öğrencileri alan içeriklerine yönelik bilgi aktarımında bulundu. Aldıkları derslerden, uygulamalardan, staj imkanlarından, seçtikleri alanın kendilerine kattığı değerlerden ve geliştirilmesi gereken yönlerinden de bahseden temsilcilere öğrenciler tarafından yöneltilen sorularla merak edilen birçok nokta açıklığa kavuşmuş oldu.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.05.2013 07:18:20 tarihinde güncellenmiştir.