Öğrencilerimiz EAFP Kongresi İçin Ankara'daydı.

Okulumuz öğrencilerinden Rabia Sena Türker ve Canberk Yalçın; 16-18 Mayıs 2013 tarihinde Ankara’da gerçekleşen EAFP-European Association of Faculties of Pharmacy Ankara yıllık kongresine katıldılar. Toplam 3 gün süren kongrenin konusu “Curriculum Optimization, Towards Leearning Outcomes: Practical Experiences” idi. Daha çok Dekanlar, öğretim üyeleri ve eğitimcilerin katıldığı kongrede; öğrenciler için da interaktif bir tartışma platformunun oluşturulması kongreyi hareketlendirdi. Kongrede konuşmacı olarak EPSA-European Pharmaceutical Students Association başkanı Tiia Metiäinen ve IPSF-International Pharmaceutical Students Federation başkanı Radoslaw Mitura da yer aldı. Öğrencilerimiz MUPSA’yı temsilen Tiia ve Radoslaw ile temaslarda bulundu. Konuşmacılara Almanya’daki klinik eczacılıkta istihdam olanakları ve klinik eczacılığın konumuyla ilgili soru yönelten öğrencilerimiz; İsveç’li bir profesörden de online ders videolarıyla ilgili bilgi aldılar, Sudan Eczacılık Fakültesi dekanıyla tanışarak ilginç anekdotlar paylaştılar. Kongreden eğitim sisteminin nasıl daha aktif ve öğretici hale getirilebileceğiyle ilgili birçok fikir ve bilgi edinerek ayrılan öğrencilerimiz, Ankara ve Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileriyle tanışıp bilgi alışverişinde bulundular.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.05.2013 08:34:00 tarihinde güncellenmiştir.