18 Mart Çanakkale Şehitleri Anısına

Fakültemizin emekli öğretim üyelerinden Prof. Dr. Emre Dölen bu sene de 18 Mart gününde bizleri yalnız bırakmadı. Sn. Dölen Marmara Eczacılık Kulübü öğrencilerimizin daveti üzerine fakültemizde 100'ü aşkın dinleyiciye 1 saat boyunca Çanakkale destanını anlattı. Zengin arşivinden sergilediği fotoğraflarla o zor günleri tüm çarpıcı görüntüleriyle paylaşan Dölen, konuşmasında Çanakkale destanının en önemli sonuçlarından birinin Mustafa Kemal'in doğuşu olduğuna dikkat çekti. Sunumun ardından Kulüp Başkanı Sercan Korkmaz kulüpçe hazırladıkları ve tüm öğretim üyelerine imzalattıkları Marmara Eczacılık logolu bir tişörtü değerli hocamıza hediye etti. Dekanımız Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag da fakültemiz adına bir plaket takdim etti.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 18.03.2013 22:26:43 tarihinde güncellenmiştir.