Ecza Depoculuğunda İlaç Güvenilirliği Seminerleri Yapıldı

30 Nisan 2013 tarihinde M.Ü.Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneğinin düzenlediği “Ecza Depolarında İlaç Güvenilirliği” konulu etkinliği, Mezunlar Derneği Başkanı Prof.Dr. Güniz Küçükgüzel’in moderatörlüğünde açılış konuşmasıyla başladı. Doç.Dr. Timuçin Uğurlu, “İlaçlarda ambalajlama ve etiketlemenin önemi” konusunda ilk sunumu gerçekleştirdi. Daha sonra Biofarma İlaç Ar-Ge Müdürü Uzm.Kim. Serap Odabaşı “Geliştirmeden hastaya ilaçta stabilite” konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Son konuşmada ise Selçuk ve As Ecza Depolarının Eczacılık Fakülteleri koordinatörü olan Dilek Özdoğan Gezicioğlu tarafından öğrencilere “Dağıtım kanallarında ilaç saklama koşulları ve güvenliği” konusunda bilgi verildi. Öğrenci ve diğer katılımcıların soruları ile karşılıklı etkileşim şeklinde gerçekleşen panel sonunda sunumlarıyla öğrencilerimize deneyimlerini aktaran konuşmacılara dekanlığımız tarafından teşekkür belgeleri ve mezunlar derneğimiz tarafından n hazırlanan plaketleri Prof. Dr. İlkay Küçükgüzel tarafından takdim edildi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 05.05.2013 06:55:42 tarihinde güncellenmiştir.