Eczacılar İçin Sertifikalı Eğitim Programı

Birinci Modül

İstanbul Eczacı Odası Eğitim Komisyonunun girişimleriyle fakültemiz öğretim üyelerinin hazırladığı ve yaklaşık 1 yıl üsrecek olan sürekli eğitim programı 16 Şubat 2013 tarihinde başladı. Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM) tarafından koordine edilen 120 saatlik program 4 mdodülden oluşamakta ve 2 modülü tamamlayanlara sertifika verilmektedir.

Geçtiğimiz ay MÜSEM Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mehmet Ersoy'un makamında İstanbul Eczacı Odası Başkanı Semih Güngör ve dekanımız Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag'ın da hazır bulunmasıyla imzalanan işbirliği eczacılardan büyük bir ilgi gördü.

Yaklaşık 55 katılımcının kayıt yaptırdığı eğitimin ilk modülünde açılışı fakültemiz Dekan Yrdımcısı Doç.Dr. Mesut Sancar ve İEO Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Sezen Kandemirer yaptı. Eğtimin amacından, kapsamından ve fakültemizden kısaca bahsedildikten sonra ilk ders için Prof. Dr. Fikret Vehbi İzzettin kürsüye davet edildi.  

           
               
               
               

Eğitimin birincii modülü 17 Şubat ve 16-17 Mart tarihlerinde yapılan derslerin ardından tamamlandı. 17 Mart Pazar günü Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Caner Yenidünya'nın İlaç Hukuku, fakültemiz elemanlarından Aylin Sancar'ın interaktif İletişim derslerinin ardından yapılan değerlendirme sınavından sonra soruların cevaplarını Doç.Dr. Mesut Sancar ile cevaplayan katılımcılar doldurdukları anket fprmlarında eğitim programıyla ilgili genel memnuniyetlerini ifade ettiler.

Programın ikinci modülünün 6 Nisan Cumartesi günü başlayacağı bildirildi.  

     
           

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 18.03.2013 08:21:47 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM