Fakültemiz öğrenci kulübü FarmAkademi tarafından 19 Kasım Perşembe günü Klinik Aromaterapi etkinliği gerçekleştirildi.

Fakültemiz öğrenci kulübü FarmAkademi tarafından 19 Kasım Perşembe günü saat 19.00-20.30 saatleri arasında GoToWebinar platformu üzerinden Klinik Aromaterapi etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte klinik aromaterapinin ülkemizdeki öncüsü Ecz. Aslı Yazıcıoğlu bizlere klinik aromaterapinin ne olduğunu, nasıl uygulandığını, geleneksel ve tamamlayıcı tedaviler içindeki yerini anlattı. Kurucusu olduğu "Klinik Aromaterapi ve İyi Yaşam" alanlarında güncel, bilimsel, uygulamalı bir eğitim ve araştırma platformu olan Platform Essencia'da sertifikalı "Aromaterapi'ye Giriş" eğitiminde bizlere büyük bir indirim fırsatı sağladı. Etkinlik sonrasında katılımcılara klinik aromaterapi hakkında yararlanabilecekleri bilgilendirici öneriler mail atıldı.

Klinik Aromaterapi-1 Ocak.png (2.37 MB)  Klinik Aromaterapi.jpg (58 KB)

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 24.12.2020 20:01:17 tarihinde güncellenmiştir.