MUPSA Canlı Bağlantı

Fakültemiz Öğrenci Kulübü MUPSA  tarafından 7 Mayıs 2020 Çarşamba günü, MUPSA Başkanı Özlem Demir’in moderatörlüğünde,  Fakültemiz Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Aslı Türe ile MUPSA Kulübü Instagram sayfasından keyifli bir canlı yayın gerçekleştirildi. Yayında, akademisyenliği düşünen öğrencilerimizin sorularına yol gösterici bilgiler sunuldu. Ayrıca, karantina sürecinde kişisel gelişime ne gibi katkılar sağlanabileceği, stresin kimyası ve stresin nasıl önlenebileceğine dair görüşler paylaşıldı. Fakültemiz öğrencileri, mezunları ve değerli öğretim üyelerinin de birbirleriyle iletişime geçme şansı bulduğu canlı yayına katılım ve ilgi yüksekti.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 16.05.2020 13:02:43 tarihinde güncellenmiştir.