MUPSA-MUPSAlive  serisinin 4.yayına 23 Kasım 2020 tarihinde, Serbest Eczacı "Sosyal Eczacı" Ecz. Gamze YÜKSEL konuk olmuştur.

MUPSAlive  serisinin 4.yayını 23 Kasım 2020 tarihinde, saat 21.00’da mupsaonline instagram hesabında gerçekleştirilmiştir. Yayına Serbest Eczacı "Sosyal Eczacı" Ecz. Gamze YÜKSEL konuk olmuştur. 2016 yılında Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden dereceyle mezun olan Ecz. Gamze YÜKSEL, bitirme tezini toksikoloji alanında tamamlamış ve TÜBİTAK bursu almıştır. Yayında eczacılık ve dermokozmetik, sosyal eczacı'nın ortaya çıkışı,  akılcı cilt bakımı nedir, nasıl olmalıdır, dermokozmetik ürün tercihleri nasıl yapılmalıdır gibi çeşitli konular konuşulmuştur.

mupsalive 4. yayın.jpg (1.28 MB)              mupsalive 4. yayın.png (4.69 MB)

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.12.2020 12:36:39 tarihinde güncellenmiştir.