MUPSA-Adım Adım Eczacılık serisi bu yıl 14 Ekim 2020 Çarşamba günü Eczacı Burçin Kılıç Habacı ile gerçekleştirildi

Adım Adım Eczacılık serisi bu yıl MUPSA tarafından yeni başlatılan ve mezun olduktan sonra mesleğe atılan adımlar konusunda takipçileri bilgilendirmek amacıyla başlatılmış bir seridir. Serinin ilk yayını 14 Ekim 2020 Çarşamba günü, saat 21.00’da Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2018 mezunu olan ve 2019 yılında yardımcı eczacılığını Osmaniye'de bir semt eczanesinde tamamlamış bulunan Eczacı Burçin Kılıç Habacı 2019 yılı ekim ayında kendi eczanesini açmıştır. Şu an Burçin Eczanesi'nin sahibi ve mesul müdürlüğünü yapmaktadır. İnstagramda gerçekleştirilen yayında; Mezun olduktan sonra eczane açma süreci, Covid-19 sürecinde eczane eczacılığı ve genç bir eczacı olmanın avantajları ve dezavantajları konuları üzerinde konuşulmuştur.

adım adım eczacılık.jpg (214 KB)     adım adım eczacılık.png (3.01 MB)

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.12.2020 11:42:00 tarihinde güncellenmiştir.