MUPSA'nın "The Pharmacist" adlı dergisinin 2020-2021 dönemine ait sayısı çıktı.

MUPSA her yıl eğitim-öğretim dönem başında The Pharmacist adlı dergiyi çıkarmaktadır. Dergi içeriğinde bir önceki dönem gerçekleştirilmiş olan tüm etkinlikler fotoğraflarıyla birlikte okuyucuya sunulmaktadır. Ayrıca dergiye farklı bölümler eklenerek dergi içeriği genişletilmektedir. Bu yıl Prof. Dr. Oğuz Özyaral'la Covid-19 süreci röportajı, İstanbul'un keşfedilmeye değer yerleriyle MUPSA Gözünden İstanbul, Kendi kişiliğinizi belirleyeceğiniz eğlenceli MUPSA Testi, Fakültemizin öğrencileri gözünden "Ne Umduk, Ne Bulduk?" bölümü ve EPSA hakkında merak edilenler bölümleriyle  The Pharmacist 8.sayısı Covid-19 dolayısıyla takipçilere internet sitesi mupsa.online üzerinden yayınlanmıştır.

The pharmacist dergi.jpg (237 KB)

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.12.2020 11:13:49 tarihinde güncellenmiştir.