Marmara Eczacılık Kulübü tarafından ''Eczacılık Sektöründe Kariyer Koçluğu'' etkinliği

Marmara Eczacılık Kulübü Eğitim ve Proje Koordinatörlüğü olarak kariyerimizi belirlerken bize çok yardımcı olacak bir etkinlik gerçekleştirildi. Firmalarda eczacılık öğrencileri için staj imkanları, eczacıların ilaç firmalarında çalıştığı departmanlar ve aranan kriterler gibi hem öğrencilik hayatımızda hem de iş dünyasında işimize yarayacak tavsiyelerde bulunan Bilim İlaç Pazarlama Müdürü Sayın Selma Sönmez GÜLTEKİN ile yaptığımız ''Eczacılık Sektöründe Kariyer Koçluğu'' konulu etkinliğimizi 9 Ekim Cuma 19.00’da Zoom platformu üzerinde gerçekleştirildi.

MEK 7.jpg (195 KB)

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 31.12.2020 13:30:25 tarihinde güncellenmiştir.