Girişimci Eczacılar Topluluğu (GET) tarafından ''Makale Günleri'' etkinliği düzenlendi

Girişimci Eczacılar Topluluğu (GET) tarafından düzenlenen eğitim organizasyonları kapsamında ‘’Makale Günleri’’ serisinin ilk ayağı 24 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirildi. Eczacılık fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Sevgi KARAKUŞ liderliğinde akademik araştırma teknikleri, derleme türleri ve yazımı, kariyer basamaklarında hazırlayacağımız makale ve derlemelerin hangi niteliklere sahip olması gerektiği online ortamdaki sunum, örnek ve canlı uygulamalarla anlatıldı. Kendisine bizlere verdiği bu destekten ötürü teşekkür ederiz. Genel kurul üyesi Halime Hazırlar ve Simge Ayyıldız'a, kulüp başkan yardımcısı Zeynep Nihan Şekeroğlu'na organizasyonu düzenlemelerinden ötürü teşekkür ederiz. Ayrıca yayın moderatörü ve kulüp başkanı Hilal Duran'a, emeği geçen tüm ekip üyelerine teşekkür ederiz.

ETKİNLİK 2.-GET.jpeg (140 KB)

ETKİNLİK 2-GET.jpeg (41 KB)

ETKİNLİK2GET.jpeg (35 KB)

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 29.12.2020 11:47:47 tarihinde güncellenmiştir.