MUPSA'dan Twinnet Projesi-2020

Fakültemizin uluslararası alanda da faaliyet gösteren kulübü MUPSA 26 Şubat-2 Mart 2020 tarihleri arasında EPSA'ya ait Twinnet Projesinin ilk ayağını gerçekleştirdi. CzPSA kulübü ile gerçekleşen değişim programında Çek Cumhuriyeti'ndeki Charles Üniversitesi'nden gelen 10 eczacılık öğrencisine 2 günü eğitim, 2 günü sosyal program olmak üzere 4 günlük Twinnet programı uygulandı.
Eğitim programının ilk gününde,  Ecz. Gökhan Şeremet ve Ecz. Gözde Erdoğan tarafından "Eczacılıkta Kariyer Planlama" konulu sunum yapıldı. Ülkemizdeki eczane sistemleri ve endüstriyel eczacılık alanlarına değinildi.  Ardından EPSA Trainer'ları Ebru Kuruldak'ın ve Zahra Javid'ın "Yaratıcılık" konulu eğitimleri ile programa devam edildi. Eğitim programının ikinci gününde Pfizer Medikal Müdürü Ecz. Salih Gümrü tarafından  "Eczacılık Endüstrisinde Medikal Departman"  ve Sanofi Ülke Ruhsatlandırma Müdürü Ecz. Çiğdem Kuşaklıoğlu tarafından ''Eczacılık Endüstrisinde Ruhsatlandırma Departmanı" konulu sunumlar gerçekleştirildi. Son olarak fakültemiz Klinik Eczacılık Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Yeliz Şahin'in "Klinik Eczacılık" konulu sunumuyla eğitim programı tamamlandı. Sosyal program kapsamında ise  Kapalı Çarşı, Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camii ve Mısır Çarşısı gezdirildi. Twinnet etkinliğinin son gününde Karaköy ve Taksim gezdirildi, Galata Kulesi ziyaret edildi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 05.03.2020 13:35:44 tarihinde güncellenmiştir.