MUPSA, 9 Eylül 2020 tarihinde Pharmadelic kurucusu David KOLOSİC ile ‘Kariyer Konuşmaları’ başlığı altında İnstagram yayını gerçekleştirilmiştir.

9 Eylül 2020 tarihinde Pharmadelic kurucusu David KOLOSİC ile ‘Kariyer Konuşmaları’ başlığı altında İnstagram yayını gerçekleştirilmiştir. David Kolosic, Eczacılık Fakültesinden mezun olduktan sonra Eczacılık Bilimleri ve Yönetim Çalışmaları alanında Yüksek Lisans yapmaya karar vermiştir. Profesyonel kariyerine Kalite Güvencesi alanında Yaşam Bilimleri Endüstrisinde başlamıştır. Şu anda Silikon Vadisi Tech şirketi için Çözüm Danışmanı olarak kariyer hayatına devam etmektedir. Yayının moderatörlüğünü 2019-2020 dönemi Bilişim Teknolojileri Koordinatörü olan Mustafa Abacıoğlu yapmıştır.

pharmadelic yayını (2).jpg (1.61 MB)     Pharmadelic yayını.jpg (175 KB)

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.12.2020 11:04:57 tarihinde güncellenmiştir.