MUPSA-Sweet Talk etkinliği 18 Ekim 2020 Pazar günü saat 16.00’da online olarak gerçekleştirilmiştir.

Her yıl düzenli olarak fakülteye yeni katılan kişilerle okulu, fakülteyi ve MUPSA’yı daha yakından tanıyabilmeleri adına keyifli sohbetler eşliğinde tatlı yiyip, kahve içilmektedir. Katılan herkesin sorularına cevap bulduğu ve mutlu bir şekilde ayrıldığı Sweet Talk etkinliği MUPSA’nın  gelenekselleştirilmiş bir etkinliğidir. Bu yıl da Covid-19 pandemisi dolayısıyla etkinlik 18 Ekim 2020 Pazar günü saat 16.00’da online olarak zoom üzerinden gerçekleştirilmiştir. Zoom uygulamasında önce genel bir tanıtım sunumu yapılmıştır. Tanıtım sunumunun ardından katılımcı sayısı 100 üzerinde olduğundan daha rahat bir iletişim adına kişiler odalara paylaştırılarak etkinliğe devam edilmiştir. Etkinlik, hem yeni katılan arkadaşları tanıma hem de onlara okulu ve kulübü tanıma fırsatı yaratmıştır.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 24.12.2020 20:19:55 tarihinde güncellenmiştir.