Girişimci Eczacılar Topluluğu (GET) tarafından Eczacı Hande Nur Güler ile "İlaç Sektöründe Eczacı olmak ve Spor Eczacılığı" konulu etkinlik

Girişimci Eczacılar Topluluğu (GET) tarafından 16 Aralık 2020 20.30'da Eczacı Hande Nur Güler ile "İlaç Sektöründe Eczacı olmak ve Spor Eczacılığı" konulu etkinlik düzenlenmiştir. Eczacı Hande Nur Güler Farmakovijilans ve Ruhsatlandırma departmanlarındaki tecrübelerini öğrencilere aktarırken ayrıca spor eczacılığı, aromaterapi, homeopati, fonksiyonel tıp gibi konularda öğrencilerin sorularını yanıtlamıştır. Kendisine aktardığı bilgilerden dolayı teşekkür ederiz. Etkinliği düzenlemesinden ötürü Kulüp başkanı Hilal Duran'a, moderatörlüğünden ötürü Genel Kurul üyesi Ebru Kaçar'a ve emeği geçen tüm ekip üyelerine teşekkür ederiz.

ETKİNLİK 1-GET..jpeg (139 KB)

ETKİNLİK 1-GET.jpeg (78 KB)

ETKİNLİK1GET.jpeg (78 KB)

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 26.12.2020 11:25:33 tarihinde güncellenmiştir.